Syyslomalla Koirasalmelle

Luontotuvan huoneet, soutuveneet, karavaanipaikat, saunavuorot ja Sysilammen varaustupa ovat varattavissa ympäri vuoden. Varauspuhelimemme ja -sähköpostimme päivystää myös silloin, kun luontotupa ei ole avoinna.

Syyslomaviikoilla palveluidemme käyttäminen on erityisen helppoa, sillä kahvila palvelee la 12.10. – la 26.10. joka päivä klo 11-16. Päivystäjä on useimpina päivinä paikalla myös aukioloaikojen ulkopuolella. Kahvilasta saa itse leivottuja makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä makeisia ja jäätelöä.

Koirasalmen luontotuvalta on hyvä tehdä päiväretkiä kansallispuistoon. Ideoita löydät retkeilijälle -sivulta sekä luontoon.fi -sivustolta. Reittejä riittää useammaksikin päiväksi ja neljän hengen huone maksaa vain 60 e vuorokausi. Ja lisävuorokaudet saa aina 30 % edullisemmin, eli majoittuminen useammaksi yöksi kannattaa!

Retkeilyyn tuo vaihtelua soutelu Koirajärvellä. Meiltä saat vuokrattua soutuveneen, joka kannattaa varata etukäteen. Myymme myös kalastuslupia Koirajärvelle, johon istutetaan järvitaimenta, sekä läheisille lammille, joihin istutetaan kirjolohta.

Jos majoittumiseen ei ole tarvetta, mutta haluaisit päättää vaellusreissun tai päiväretken saunomiseen, niin sekin on mahdollista. Koirasalmen rantasaunan vuoroja voi varata päivystäjältämme. Hinta itse lämmitettynä on 15 e tunti.

Hinnastosta löydät tarkemmat hintatiedot ja varaa -sivulta pääset varaustietoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *