Majoitus

Koirasalmen luontotuvalla on 22 majoituspaikkaa. Huoneista viisi on neljän hengen huoneita. Niistä neljässä on kahdet kerrossängyt ja yhdessä yksi kerrossänky ja levitettävä sohva, josta petauspatjan kanssa saa mukavan parivuoteen. Yhdessä huoneista on yksi kerrossänky. Kaikissa huoneissa on pöytä, jääkaappi, kaappeja ja naulakko. Kaikki huoneet ovat lähekkäin.

4 hlön huone

4 hlön huone

4 hlön huone levitettävällä vuodesohvalla

4 hlön huone levitettävällä vuodesohvalla

Alakerran suihku ja wc

Alakerran suihku ja wc

 

 

 

 

 

 

Majoitushuoneiden vieressä on yhteistila, jossa on vuolukivitakka ja pöytiä. Yhteistilasta pääsee tilavaan keittiöön, jossa on tavanomainen keittiövarustus majoittujien käytössä. Yhteistilasta lähtee portaat alas, josta löytyy kaksi kylpyhuonetta, joissa on vessa ja suihku. Niiden vieressä on myös kaksi kuivauskaappia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistila

 

Voit varata joko huoneen tai koko majoitustilat omaan käyttöösi. Varaamalla koko majoitustilat omaan käyttöön on Koirasalmen luontotuvalla hyvä pitää pieniä kursseja, kaveriporukan kokoontumisia tai perhejuhlia. Näin saat käyttöösi kaikki kuusi majoitushuonetta ja niiden yhteydessä olevan keittiön ja oleskelutilan.

Keittiö

 

Keittiö

 

 

 

Kesällä käytössä ovat myös tallin kesähuoneet, mikäli tarvitset tukikohdan, jossa nukut mukavasti ja edullisesti mutta pärjäät ilman muita ”ylellisyyksiä”.19403409_1623683131010404_1271075572_o

Karavaanipaikat tuovat lisää majoittumismahdollisuuksia.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 14 ja päättyy klo 12, ellei toisin sovita.

Telttapaikat ovat Koirasalmen kodan ympäristössä.

Rantasauna on varattavissa erillista maksua vastaan.

Hinnasto
Lapsiperheille

Lapsiperheille luontotupa ympäristöineen on mitä mainioin lomanviettopaikka. Yhden majoitushuoneen olemme varustaneet perhehuoneeksi eli sieltä löytyy levitettävä vuodesohva, jossa on hyvä nukkua vauva tai lapsi vieressä. Tuvalta löytyy myös hoitopöytä, syöttötuoli ja potta. Saunalla on isompi vati vauvan kylpemistä varten. Veneilyyn on lainattavissa pelastusliivejä myös perheen pienimmille. Huoneista viisi on neljän hengen huoneita. Niistä neljässä on kahdet kerrossängyt ja yhdessä yksi kerrossänky ja levitettävä sohva, josta petauspatjan kanssa saa mukavan parivuoteen. Yhdessä huoneista on yksi kerrossänky. Kaikissa huoneissa on pöytä, jääkaappi, kaappeja ja naulakko. Kaikki huoneet ovat lähekkäin.